Kammerateriet 10 år

Lørdag den 25. maj fejrer vi Kammerateriets 10 års fødselsdag. Vi inviterer hele byen til en uformel og folkelig langbords-fødselsdagsmiddag på kajen. En havnefest med god mad, festlig stemning, sang, musik og samvær.

Sammen med vores huskok Anders Granhøj disker vi op med en langbordsmiddag kokkereret over bål og grill på kajen i følgeskab med havens grønt – nænsomt tilberedte fynske grøntsager.

Vi har 100 pladser i salg og håber, vores bedste venner af huset har lyst til at fejre vores lille hjørne af havnen sammen med os.

MENUEN FRA ANDERS GRANHØJ

TRE SLAGS KØD FRA BÅL OG GRILL
Kylling – rosmarin – citron
Lam – tomat – ramsløg
Kalv – øl – sennep

FYNSKE GRØNTSAGER FRA HAVEN
Nye kartofler – kapers – løvstikke
Tomat – rygeost – purløg
Salat – syrnet fløde – friteret rugbrød
Asparges – vinaigrette – parmesan

NYE SAGER PÅ HAVNEN

Ved samme lejlighed får vores strandbar en overhaling og vi byder på nye samarbejder og gode sager på havnen denne sommer. Nu flytter Gelato Italia ind og tilbyder hjemmelavet is direkte på strandbaren. Og vi indretter en helt ny FlytBar, der skifter temaer hele sommeren igennem og blandt andet kommer til at være en champagnebar, en rosébar, en rombar, en Aperolbar, en TikiBar og en række andre temaer. 

Og så flytter vores lokale mesterkok Anders Granhøj helt ind i vores butik og kommer sommeren over til at tilbyde spændende bål- og grill-arrangementer på kajen. Efter at have været tilknyttet vores madbar bliver Anders nu en mere fast del af butikken og tilbyder gourmetmad til folkelige priser på kajen i løbende madarrangementer. Og altså første gang netop den 25. maj til vores fødselsdagsmiddag.

Vi benytter også lejligheden til at udkomme med en helt ny værftsøl, der fører traditionen med lokale øl opkaldt efter fordums tiders værftsbisser hernede på vores ø.

Vi ses på Svendborg Havn