Lørdagsklubben på Kammerateriet

I 2024 skruer vi op for vores lørdage på Kammerateriet. Vi kalder dem LørdagsKlub, og her får du en solid blanding af club-stemning, topprofessionelle DJs, sprødt dansegulv og cocktail-lounge.

Vi har indtil videre planlagt Lørdagsklub på følgende datoer:

10. februar med Resident DJ
17. februar med Resident DJ
24. februar med Nicoline Toft
2. marts med Nicoline Toft
9. marts med Jesper Lind
16. marts med Nicoline Toft
23. marts med Jesper Lind
6. april med Nicoline Toft
13. april med Ulrik Storm
20. april med Nicoline Toft 

Vi slår dørene op klokken 20.00. DJ fra 21.00 og fest til 03.00. Der er fri entré, men vi opfordrer til at booke bord med bordpakke, hvis du vil være sikker på siddeplads. Rul ned for at booke bord…

Mød vores klub-DJs her

NICOLINE TOFT bevæger sig ofte i genrerne lounge, elektro og rock n’ roll – men lad dig ikke narre af hendes charmerende stil. Hun er til enhver tid klar til at rive dansegulvet fra hinanden i de største dansehits!

JESPER LIND har gennem en årrække som radiovært hos statsradiofonien – og endnu flere som DJ – har Jesper et stærkt indblik musikken. Især rødderne i 80’ernes mobildisco fornægter sig ikke, og aftenens show tager netop sig afsæt her i det magiske årti – med afstikker til naboårtierne i 70’erne og 90’erne. Altsammen bundet sammen af lækkert DJ-håndelag og sans for dansegulvet!

ULRIK STORM er en regulær Svendborg-DJ-legende. Han har i gennem flere årtier været en eftertragte DJ, der med lige dele sans for nyeste hits og sikre klassikere er klar til at bringe både loungestemning og overophedet dansegulv til Kammerateriet.

Book bord her

I vinduet herunder kan du booke bord til LørdagsKlub. Vælg først indholdet i din bordpakke, herpå antal gæster, den ønskede dato og tidspunkt. Vær opmærksom på, at vi frigiver bordet til andre gæster, hvis I ikke er tjekket ind senest et kvarter efter reservationstidspunktet.

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Vi ses på Svendborg Havn