Kammerateriets Quiznight

Nu vender Kammerateriets Quiz Night tilbage! Vi nytolker den klassiske pubquiz i et format fuld af fest, musik og helt originale quizspørgsmål. Aftenen igennem kan du vinde lækre præmier, blandt andet festival- og koncertbilletter og drikkevarer i baren.
Vi slår dørene op klokken 18.00 med mulighed for at bestille mad fra Frederiksøens Burgerbar og varme op til den helt rette quizstemning.

Klokken 20.00 sætter vi gang i quizshowet fra scenen, hvor quizmaster Morten Vendt (kendt fra Skarøfestivalen og tidligere quizzer på Kammerateriet) sammen med DJ Flamingo fyrer en quiz med højt tempo og humør afsted.

Cirka 22.00 afrunder vi quizzen og fester videre med DJ, dans og cocktails til 03.00.

I kan quizze i hold á fire og I deltager for 79 kr pr person, som betales i baren. Maden kan bestilles i Frederiksøens Burgerbar på dagen.

Kommende quizzer

Følgende datoer er planlagt:
16. februar
22. marts

Tilmeld dig quizzen her

I vinduet herunder kan du tilmelde dig quizzen. I skal tilmelde hele holdet på én gang, og I kan være op til fire personer på et hold. Hvis du vil tilmelde flere hold, skal du gennemføre flere reservationer. Kun betalende gæster må sidde med omkring bordet til quizzen.

16. februar 2024

22. marts 2024

Vi ses på Svendborg Havn