Julefrokost 2023

Hold din julefrokost i utraditionelle og festlige rammer

Vi er igen i år klar med en række festlige julefrokoster på Kammerateriet. I kan være med, uanset om I er en privat gruppe, medarbejderne i en lille virksomhed eller den store personaleflok.

Vi byder indenfor til stor fælles julefrokost for blandede selskaber – med mindre I som gruppe på 60-100 medarbejdere ønsker at reservere hele Kammerateriet på en ledig dato.

Vi tilbyder julefrokoster i selskaber fra 6 til ca 100 personer.

Vores julefrokoster fungerer også rigtig godt til mindre virksomheder, der får mulighed for at indgå i en større fest når dansegulvet sætter i gang.

Årets julefrokost-datoer

Lige nu har vi følgende datoer i spil, men de kan hurtigt blive optaget, så tøv ikke med at lægge billet ind:

• 18. november
• 24. november (fuldt booket)
• 25. november (fuldt booket)
• 1. december (fuldt booket)
• 2. december  (fuldt booket)
• 8. december  (fuldt booket)
• 9. december  (fuldt booket)
• 15. december
• 16. december

Vi tilbyder også gerne julefrokoster for større grupper i hverdagene, ligesom vi kan tilbyde for- og efterfest på ølbaren Bogholderiet eller festbaren The Drunken Sailor, begge i nabolaget.

Menu & priser

Vi tilbyder en stor, klassisk julefrokost serveret som buffet. Buffeten serveres klokken 18.30.
Årets julefrokost koster 299 kr pr person.

Vi tilbyder en fri bar-pakke, der omfatter velkomstdrink klokken 18.00 og fri bar i fadøl, alkoholfri flaskeøl, husets rød- og hvidvin og sodavand fra 18.00-21.00.  Fri bar koster 299 kr pr person.

Drinks, cocktails, shots, helflasker spiritus og snaps kan tilkøbes i baren på dagen.

Alle priser er incl moms.

Fest hele natten

I modsætning til andre selskabslokaler, kan jeres julefrokost gide direkte over i bylivet og nattefesten. Vi har altid åbent til 03.00, og er klar med en fuldt udstyret cocktailbar hele aftenen og natten igennem. Klokken 21.30 åbner vi lokalet for andre gæster, så festen kan fortsætte og få nyt blod, selvom Jørgen og Sofie skal tidligt hjem. Fra 21.30 er aftenens DJ klar på scenen med festlig dansemusik fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og nutidens hitlister – lige så længe der er fest på dansegulvet.

Kontakt os for at booke

Vi fortæller meget gerne mere om mulighederne og reserverer en dato til jer. Skriv til os på hej@kammerateriet.dk

Praktiske forhold: Vi åbner dørene til Kammerateriet klokken 18.00. Hvis I ønsker at mødes tidligere, er ølbaren Bogholderiet ved siden af Kammerateriet klar til uformel ankomst. Buffeten serveres samlet klokken 18.30. Har I bestilt fri bar, serveres vinflasker ved bordet fra 18.00-19.00, herefter serveres indholdet i fri bar pr. glas i baren. Dørene åbner for øvrige gæster 21.30. Sidste udskænkning 02.30. Stedet lukker og skal være tømt klokken 03.00. Vi forbeholder os retten til at bortvise efter sædvanlige regler for god opførsel og stoppe udskænkning for stærkt berusede gæster.

Vi ses på Svendborg Havn