KALENDER & BILLETTER

11. MARTS PÅ KAMMERATERIET
Byens store dansefest på Kammerateriet når nye højder, når vi endnu en gang går LIVE! Det skønne festband Hipsom Hap indtager scenen og spiller op til dans med sikre dansehits og højt humør. Undervejs supplerer vores fest-DJ med hits fra især 70’erne og 80’erne.Tilsammen en timelang, varm dansefest under discokuglen. Vi sætter gang i festen allerede 20.00 og fester til 03.00.

Der er fri entré. Bestil bordpakke og vær sikker på at få siddeplads. Bestil bordpakke her

25. MARTS PÅ KAMMERATERIET
Snart er vi klar med intet mindre en ÅRETS FØRSTE SOMMERFEST på Kammerateriet. Vi sørger for helstegt pattegris på kajen, varm sommerfest og fuld sommerudsmykning indenfor. Alle de største sommerhits fra DJ Flamingo – og en stribe gode tilbud på SOL-mexiøl og de sommerlige Pift-hvedeøl med citrus, mango og passionsfrugt. I baren får du også en stribe skønne TIKI-cocktails. Og så sørger vi for at stille urene om til ægte sommertid midt på natten. En perfekt anledning til en sommerfest!

Der er fri entré, men du kan her bestille helstegt pattegris, som vi serverer som buffet med tilhørende salatbar fra 18.00-20.00. Bestil her

Sydfyns vildeste basfest er tilbage! Hall of Bass vol.4 fyrer op under Værftshallen på Svendborg Havn i en eksplosion af tunge basrytmer, vidt lysshow, røg og en stribe DJs fra ind- og udland! Det bliver tilsammen seks timers afsindig basfest

• DJ SASH!
• DJs FROM MARS
• BARCODE BROTHERS
• YEPHA & HAMPENBERG
• NICOLAJ STRAND

Vi slår dørene op til festen allerede klokken 18.00 og har DJ-acts på scenen helt frem til midnat – og efterfest på Kammerateriet til 03.00! Læs mere og køb billet her

22. APRIL I VÆRFTSHALLEN
Svendborg har fået sin helt egen ølfestival med afsæt i ølbaren Bogholderiet på Svendborg Havn. Og efter en succesfuld premiere i 2022, gentager vi succesen med Svendborg Ølfestival 2023 lørdag den 22. april. Til arrangementet møder du en overflod af skønne skønne øl fra nær og fjern. Hele Værftshallen på Svendborg Havn er spækket med stande fra små og store bryghuse, hvor brygmestrene står klar til berette om deres øl, brygmetoder og spændende smagsnuancer. 
Læs mere og køb billet her

29. APRIL PÅ KAMMERATERIET
De er levende lengender i old school rap’en og har også for længst opnået legendestatus på Kammerateriet, hvor Østkyst Hustlers er faste forårsgæster med deres funky rap og vilde show! Vi er stolte af at byde hustlerne velkommen tilbage!
Læs mere og køb billet her

22. APRIL PÅ KAMMERATERIET
Den fynske DJ-legende Harske Hubbi vender tilbage til sin hjemmebane på Kammerateriet til en total olympisk 80’er-fest. Vi slår dørene op klokken 20.00 – og vil du være sikker på siddeplads, så køb en bordpakke med bordreservation her.
I løbet af aftenen indtager Harske Hubbi scenen til et par timers total i orden musiksmag-smag-smag. Før og efter sørger DJ Flamingo for endnu mere fest. Der er fri entré – og bordpakker i forsalg her.

13. MAJ I VÆRFTSHALLEN
Til maj får Svendborg sin egen cocktailfestival på Svendborg Havn. Vi indretter Værftshallen som en stor cocktaillounge med en masse bar-stande, der serverer både klassiske og nytolkede cocktails. Vi inviterer samtidig en håndfuld lokale vinhandlere, der byder på champagne og andre skønne bobler. Du får lounge-DJ-rytmer, en god mængde siddepladser, og du kan købe lette retter til både frokost og aften. 
Læs mere og køb billet her

20. MAJ PÅ KAMMERATERIET
Byens store dansefest på Kammerateriet når nye højder, når vi endnu en gang går LIVE! Det skønne festband Hipsom Hap indtager scenen og spiller op til dans med sikre dansehits og højt humør. Undervejs supplerer DJ Flamingo med hits fra især 70’erne og 80’erne.Tilsammen en timelang, varm dansefest under discokuglen. Vi sætter gang i festen allerede 20.00 og fester til 03.00.

Der er fri entré. Bestil bordpakke og vær sikker på at få siddeplads. Bestil bordpakke her

17. JUNI I VÆRFTSHALLEN PÅ SVENDBORG HAVN
Kammerateriet og Radio Diablo sætter gang i en af årets helt store fester! Den Store 90’er-fest på Svendborg Havn. Gennem mere end fire timer fester vi med alle de vildeste 90’er-hits – og flere af ikonerne fra den gang: CUT’N’MOVE og CARTOONS, imens SO90s – landets bedste 90’er-band – sørger for flere timer med af de internationale kæmpehits fra det gyldne årti 
Læs mere og køb billet her

2. – 5. AUGUST PÅ SKARØ – FÆRGE FRA KAMMERATERIET
Tag med til den skønneste lille øfestival på Skarø midt i Det sydfynske Øhav. Her får du helt ægte festival – bare i mikrostørrelse og uden alt bøvlet. Vi sælger altid kun 1500 billetter – med løftet om ikke at festivalen aldrig vokser sig for stor. Læs mere og køb billetter her

17. – 19. AUGUST I CHRISTIANSMINDE VED SVENDBORG
Danmarks største dansktopfestival ligger i Svendborg. Til sommer er det tredje gang vi samler flere tusind gæster fra alle dele af landet til en kæmpestor fejring af den festlige musikgenre! Vi byder på de største, mest folkelige og festlige kunstnere fra dansktoppen og du kan være med, uanset om du er hardcore dansktopfan eller bare ellers en stor, sjov fest!
Læs mere og køb billet her

OKTOBERFEST 30. SEPTEMBER
Vi gentager succesen og lægger i ovnen til en skøn, skør og vild Oktoberfest i Værftshallen den 30. september 2023. Med skummende fadøl, tyrolermusik, selveste Johnny Reimar live, udklædning, langborde, stor wienerschnitzel-menu, fest og kædedans i timevis!
Vi pynter Den store Værftshal på Frederiksøen i Svendborg op til den helt store fest og hylder alpefolkets flere hunderede år gamle tradition for kæmpemæssige øl- og folkefester!

7. OKTOBER PÅ KAMMERATERIET
Den fynske DJ-legende Harske Hubbi vender tilbage til sin hjemmebane på Kammerateriet til en total olympisk 80’er-fest. Vi slår dørene op klokken 20.00 – og vil du være sikker på siddeplads, så køb en bordpakke med bordreservation her.
I løbet af aftenen indtager Harske Hubbi scenen til et par timers total i orden musiksmag-smag-smag. Før og efter sørger DJ Flamingo for endnu mere fest. Der er fri entré – og bordpakker i forsalg her

Du kan også købe alle vores billetter i Knæwr Kaffebar, Gerritsgade 21 i Svendborg.

Vi ses på Svendborg Havn